Opnieuw een hartstikke leuk verblijf in Nederland voor de 4de-jaarse leerlingen !!

Ze hebben er veel interesse voor gevonden : fijne uitstapjes (Kinderdijk, Amsterdam, Madurodam), interessante bezoeken (de Delta-werken in Zeeland, het Anne Frank huis, het Van Gogh museum … en noem maar op !!).

Onze leerlingen hebben een heel fijn gedrag getoond en dank zij hun goede en dynamische bui hebben ze er een heel aangename sfeer in toegevoegd !!
2019 : klaar voor nieuwe en toffe avontuurtjes in « Batavialand » !!

————————————————————————————————-

Encore un chouette voyage au Pays-Bas pour les élèves de 4ème.

Ils ont pu profiter de nombreuses activités différentes : des belles excursions (Kinderdijk, Amsterdam, Madurodam), des visites intéressantes (le Plan Delta en Zélande, la maison d’Anne Frank, le musée Van Gogh, … et plein d’autres encore !!).

Nos élèves, grâce à leur bonne attitude et leur humeur positive et dynamique, ont contribué à cette belle ambiance.
2019 : nous sommes prêts pour de nouvelles belles aventures en « Batavialand »!!

Galerie photo : Voyage Pays-Bas